1

Visning för föräldralediga

Visning för föräldralediga...

Se hit alla föräldralediga!

Ta med ditt barn i barnvagn, bärsjal, bärsele eller hur ni önskar, och gå med på guidad visning av Uppåkra.

Visningen tar 40 minuter eller så länge barnen orkar! Vi avslutar med fika till en billig peng. Micro och barnstolar finns.

Reser du med kollektivtrafik? Kliv av vid Uppåkra Väståkravägen, därefter gå i riktning mot Uppåkra kyrka (drygt 10 minuters promenad).

Visningen utgår från Uppåkra Arkeologiska Center, vita längan vid parkeringen bakom Uppåkra kyrka. Den här testomgången är det gratis inträde!

Gör gärna en intresseanmälan här på Facebook eller till mailadressen nedan (men om det blir svårt att få ihop livspusslet har vi full förståelse för avhopp i sista minuten:)

Maila sofia.winge@uppakra.se för mer information.

Se hit alla föräldralediga! Ta med ditt barn i barnvagn, bärsjal, bärsele eller hur ni önskar, och gå med på guidad visning av Uppåkra. Visningen tar 40 minuter eller så länge barnen orkar! Vi avslutar med fika till en billig peng. Micro och barnstolar finns. Reser du med kollektivtrafik? Kliv av vid Uppåkra Väståkravägen, därefter gå i riktning mot Uppåkra kyrka (drygt 10 minuters promenad). Visningen utgår från Uppåkra Arkeologiska Center, vita längan vid parkeringen bakom Uppåkra kyrka. Den här testomgången är det gratis inträde! Gör gärna en intresseanmälan här på Facebook eller till mailadressen nedan (men om det blir svårt att få ihop livspusslet har vi full förståelse för avhopp i sista minuten:) Maila sofia.winge@uppakra.se för mer information.