Uppåkradagarna 2024

Välkommen till Uppåkradagarna 24-25 augusti

Nu är det äntligen dags att boka in årets stora event på Uppåkra!

Tidigare år har det omtyckta evenemanget gått under namnet Vendeltidsdagarna men nu byter vi namn till Uppåkradagarna. Innehållet är inte förändrat, det är fortfarande en resa tillbaka i tiden, rakt in i järnålderns Uppåkra, Nordens största maktcentrum i över 1000 år där vi genom en mängd olika aktiviteter, attraktioner och gäster återskapar järnåldern autentiskt och vetenskapligt. Åter igen med mäktiga krigare, duktiga hantverkare, mat & dryck och spännande gäster från Europas många hörn.

Flera populära favoriter kommer självklart i repris, t ex Sparbanken Skånes arkeologiskola, guidade visningar för både barn och vuxna, barnteater, marknadsplats och restaurang men vi kommer även att fylla på med en massa nya aktiviteter, inte minst guidade visningar i den fantastiska forskningsutgrävningen Hallen på Höjden.

Vi vill att alla besökare ska känna sig bekväma under sitt besök och därför har vi flera tillgänglighetsanpassningar. För enkel åtkomst till entrébyggnaden med café och toaletter har vi både ramp och hiss tillgängliga. Vi har också en handikapptoalett och skötbord. För de minsta besökarna finns barnstolar att tillgå.

Biljetter

Förköpsbiljetter till Uppåkradagarna släpps 27/3. Biljetterna kan köpas på denna sidan eller via Billetto.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Köp dina biljetter till Uppåkradagarna här: länk
Sparbanken Skåne logga

Eventgrafik: Johan Bergstrand

Videomaterial: Andre Hedetoft, Symbal Communication

Nu har vi öppnat för Uppåkradagarna som 2024 går av stapeln helgen 24-25 augusti. Följ länken nedan för intresseanmälan: 

Regler för Uppåkradagarna

Deltagaranmälan Uppåkradagarna 2024